Werk met mij


FOTOGRAFIE ALS RUILMIDDEL

Geld verdienen met fotografie en promotie is leuk. Toch wil ik hier niet direct mee beginnen. Mijn ervaring met werken in opdracht is nog gering, dus wil ik eerst meer ervaring opdoen en werk ik voornamelijk met barterdeals.

Stel, jij verhuurt een huis of kamer via Airbnb. Goede en duidelijke foto's zijn hierbij van essentieel belang om potentlele huurders aan te trekken. In ruil voor deze foto's mag ik dan bijvoorbeeld bij jou overnachten. We moeten er uiteraard wel beiden beter van worden, ofwel het moet een win-win situatie zijn. Wil je geen poespas en er gewoon voor betalen, dat kan ook. Stuur hier een bericht en je ontvangt van mij een ruilvoorstel of offerte.

INFLUENCER MARKETING

Tegenwoordig beïnvloed de wereld van de Sociale Media het gedrag van de consument. Steeds meer marketeers ontdekken de waarde van Influencer Marketing en zien wat voor invloed het heeft op hun merk. Als Travel Influencer met meer dan 10.000 volgers kan ik je helpen met het promoten van je bestemming, hotel, merk of product via Instagram, Facebook en mijn website.

DE VOORDELEN VAN EEN SAMENWERKING MET MIJ

1. AUTHENTICITEIT
Men wordt steeds meer blind voor reclames en advertenties. Het wordt daardoor doorzichtiger dat macro-influencers vaak niet écht fan zijn van een merk of product. Het komt dan ook regelmatig voor dat grote influencers ook producten van concurrenten aanprijzen.

Micro-influencers kenmerken zich daarentegen door passie en veel kennis over een bepaald onderwerp. Zo behoud ik mijn authenticiteit door alleen in zee te gaan met producten en merken waar ik echt achter sta. Aanbevelingen van micro-influencers worden daardoor veel serieuzer genomen.

2. SPECIFIEKE DOELGROEP BEREIKEN

Volgers van macro-influencers behoren vaak niet tot een bepaalde doelgroep. Het volgen van een macro-influencer kan namelijk veel verschillende redenen hebben. Volgers van micro-influencers zullen daarentegen echt geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Als je dus een specifieke doelgroep, in dit geval reizigers, wilt benaderen, ben je bij mij aan het juiste adres.

3. ENGAGEMENT MET DOELGROEP
Door bovengenoemde voordelen ontstaat het logische gevolg dat mijn blogs en social media posts meer betrokkenheid genereren. Uit onderzoek van Markerly blijkt dat, hoe meer volgers een Instagram-account heeft, hoe minder engagement er is.

Daarbij zijn micro-influencers vaak behulpzamer en actiever in het reageren op vragen en opmerkingen van hun achterban. Dit zorgt dus ook voor meer interactie en engagement rondom jouw bestemming, merk of product.


Kortom, als betrokkenheid een belangrijker doel is dan bereik, schroom dan niet om me te contacten. Nog een ander voordeel: ik vraag niet de hoofdprijs en werk ook graag met barterdeals. Daarentegen werk ik dus alleen samen met hotels en bestemmingen waarin ik echt geinteresseerd ben en met merken die echt bij mij passen.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden die ik aanbied:

+ DRONE FOTO'S/VIDEO'S
+ GESPONSORDE POSTS OP INSTAGRAM/BLOG
+ INSTAGRAM TAKEOVERS
+ MERKAMBASSADEUR/MERKPROMOTIE
+ ORGANISEREN VAN INSTAMEETS
+ PERSREIZEN
+ PROFESSIONELE FOTO'S
+ WEGGEEFACTIES

REISOPPAS

Op vakantie met het gezin, maar toch tijd met zijn tweeën willen doorbrengen? Hoe lief ze ook zijn, soms heb je gewoonweg wat tijd voor jezelf nodig en wil je even geen omkijken hebben naar de kinderen. Zeker wanneer ze nog klein zijn en ze alle aandacht nodig hebben.

Wanneer er kinderen in mijn buurt zijn gaat mijn aandacht altijd eerst uit naar hen. Waar ter wereld ik ook ben. Ik heb inmiddels zeventien jaar ervaring met kinderen in alle leeftijden. Daarnaast ben ik een keer zes weken zomer au pair geweest bij een Engels gezin en een keer negen weken bij een Italiaans gezin.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een keer samen een weekendje weg wilt of dat je een zakenreis hebt, waarbij het wenselijk is dat het leven van de kinderen in Nederland gewoon doorgaat. Opa's en oma's en de vaste oppas kunnen niet? In dat geval kan ik bij jullie thuis komen voor deze periode.

In alle gevallen geldt uiteraard eerst een uitgebreide kennismaking. Referenties zijn geen probleem.

WAAR STA IK VOOR?

+ LIEFDE VOOR KINDEREN
+ ENTHOUSIASME
+ FLEXIBILITEIT
+ INITIATIEFRIJK
+ HUISHOUDELIJKE TAKEN GEEN PROBLEEM
+ ER ZORG VOOR DRAGEN DAT HET HUIS WEER IS OPGERUIMD AAN HET EINDE VAN DE DAG
+ IN HET BEZIT VAN RIJBEWIJS B

PRIVÉ-VAKANTIEFOTOGRAAF

Besteed je de kostbare tijd die je hebt liever aan je familie en aan je vakantie in plaats van bezig te zijn met het maken van foto's? Kom je vaak terug van vakantie met foto's waar je niet tevreden over bent? Een scheve horizon, alles op de foto is scherp, behalve jijzelf, het hoofdonderwerp staat er maar half op en ga zo maar door. Ik ken het als geen ander.

Wanneer mensen mij tijdens mijn reizen vragen om een foto van ze te maken, zijn ze meestal erg tevreden. Andersom is dat minder vaak het geval. Ben ik dan zo kritisch? Het antwoord is simpel: je moet er oog voor hebben. Heel veel mensen maakt het nu eenmaal niet uit of het topje van een gebouw wel of niet op de foto staat en dat de horizon niet horizontaal, maar diagonaal op de foto staat. Toevallig ben ik iemand die dat oog voor detail wèl heeft.


DRONE FOTO-/VIDEOGRAFIE

Sommige landschappen of vastgoed komen veel beter tot hun recht wanneer je ze wat meer van bovenaf ziet. Wil je graag beelden van je bedrijf of eigen grond van bovenaf? Ik kan zowel foto's als video's voor je maken en er een korte video van maken. Hierbij houd ik mij uiteraard aan de drone wet-en regelgeving en gebruik ik alleen rechtenvrije muziek voor de video's.

Klik hier voor mijn dronebeelden

OVERIGE SAMENWERKINGEN

Ben je als startende of bestaande reisorganisatie op zoek naar (specifieke) reisfoto's voor in je brochure, voor op je website of voor andere reclamedoeleinden?

Ben je een reisjournalist of digital nomad en wil je gelikte foto's, maar heb je de kneepjes van de fotografie nog niet helemaal onder de knie of wil je de kostbare tijd die je hebt liever besteden aan je artikelen of aan je blog?

Of, heb je iets anders waarvan je denkt dat dit binnen mijn straatje past, stuur me gerust een berichtje! Wellicht kunnen we elkaar helpen. Ik verbreed graag mijn horizon en houd van uitdagingen.

'Where there's a will, there's a way'.

ONDERSTAANDE GINGEN JE AL VOOR: